Producători-autohtoni-oala CARCEA

Descentralizarea administrațiilor locale prin blockchain ✏️

Prin descentralizare, noi înțelegem suportul oferit Statului Român de la noi, antreprenorii cu expertiză tehnică nișată, prin VOI, comunitatea noastră. Studiu de caz, Primăria VULCAN, Hunedoara și Consiliul JUDEȚEAN DOLJ @ Vasile Dorin Cosmin. Pentru că până la urmă România este o democrație aflată la început de drum dar aflată în mijlocul unui război economic greu de înțeles de către administrațiile locale!

Daniel ROȘCA iunie 27, 2023

Primii fermieri ai lumii 🌾

Artefacte P2E din neolitic ✏️
@ Consiliul Județean DOLJ

Originea Agriculturii 🌾 Povestea multimilenară a rombului în Oltenia, Simpozion Obârșia Neamului Românesc, Ediția VI, Craiova, 24-26 martie, 2023.

Dacă suntem un pic atenți la detalii vom înțelege evoluția vieții strămoșilor noștri în arcul carpatic pornind într-o călătorie multimilenară de neuitat. Este călătoria spre maturitate a fiecăruia dintre noi, drumul spre înțelegerea profundă a indentității noastre fie că discutăm despre noțiunea de nație și mai departe până la individ.

Călătoria noastră de astăzi începe pe malul românesc al Dunării și merge înapoi în timp încă aproximativ 5000 de ani doar din simplul fapt că am traversat fluviul de pe malul sitului arheologic de la Lepenski Vir, Serbia 6000 î. Hr., și am ajuns pe tărâmuri mehedințene la Cuina Turcului, unde descoperim cea mai veche manifestare artistică a lui homo sapiens, desenul tãiat în os cu romburi suprapuse vertical care poziționează rombul ca un semn al semnelor spre tripticul nemuririi definit de mesajul coloanei infinititului a lui Constantin Brâncuși.

Suntem în epoca în care oamenii din preistorie migrează de la obiceiurile de vânătoare spre agricultură și comunități proto-urbane și mai departe spre artă. Poposim câteva momente la Universitatea din Edinburg unde profesorul Clive Bonsall ne vorbește despre pelasgii care au pus bazele primelor comunități umane dar mai important pentru umanitate, au pus bazele agriculturii și doar ulterior acești primi fermieri ai lumii au migrat mai departe în sud spre Anatolia.

🌾 🍅 Papornița Moșului
& Meniul Momârlănesc 🐑

Impactul economic versus profilul de turist european targetat 👦 👧

Cerere vs ofertă, un mecanism vechi de când lumea… un mecanism care echilibrează macro-economic o regiune și care în același timp rezolvă multe din incertitudinile vremurilor prin care trecem toți. Începem de la cerere și de la experiența pe care o putem promite turistului, experiența culinară a locurilor.

Pentru că da, și prin produsele tradiționale caracteristice unei regiuni, transmiți povestea locurilor respective mai departe. În momentul în care dezvolți un concept numit “meniu regional”, grupezi beneficiarul în grupe de interes comun și realizezi legătura directă cu producătorul, se întâmplă minunea. Cererea se dublează și inevitabil pe termen mediu și scurt oferta, adică producția se dublează finalizând acest lanț de valoare cu dublarea locurilor de muncă în regiunea respectivă.

Acțiunile Europe Genesys sunt cotate astăzi la $ 33.69 (maxim istoric 550 $), 1 acțiune = aprox. 409.23 RON (2.5 EGLD) din care veți primi beneficii de minim 1/2 din valoare dar cel mai important beneficiu este definit de faptul că împreună vom spune povestea multimilenară a spațiului Carpato-Danubiano-Pontic la nivel european / internațional folosind ADN-ul strămoșilor noștri pentru a targeta turistul european, turist cu un nivel de trai mult peste media turistului român.

Despre viitorul copiilor noștri 👦 🍯 👧 🐝

Implicit, prin eliminarea intermediarilor din lanțul de valoare al industriei alimentare (supermarketurile), dezvoltând comunitatea de „acționari” prin VOI, creștem valoarea adăugată a produselor tradiționale, profitul va rămâne la ei, truditorii pământului, iar noi împreună aducem impact în comunitatea noastră, un impact semnificativ începând de la transmiterea culturii și civilizației noastre generațiilor următoare, continuând cu impactul economic și finalizând prin copiii noștri care pe termen mediu și lung vor avea o opțiune viabilă de a rămâne în țară alături de părinți și bunici!

Acest scurtcircuit al rețelelor clasice de comerț dispune de asemenea de o marjă mai mare de adaos pentru producător și în același timp de un preț mai redus pentru grupul de interes comun.

Noi am demonstrat până astăzi cum putem gestiona capitalul investitorilor, prin acest concept aflat la un orizont de timp de 14 ani – în care au fost investiți deja peste 1.4 milioane de USD (JOINT VENTURE inclus).

Ne imaginăm începând de astăzi în prima etapă 10000 de români alături de noi, capital prin care vom finaliza investiția în unitatea de turism partenera, punem bazele centrului de achiziții al produselor alimentare regionale și semnăm parteneriatul pentru festivalul din 2024.

Vasul de la Cârcea

5000 î. Hr. @ Vasile Dorin Cosmin Consiliul Județean DOLJ ✏️

Am avut onoarea să îi oferim un cadou simbolic ✏️ Vasul din Cultura VADASTRA 5000 î. Hr. ✏️ Domnului Vasile Dorin Cosmin, cel care este responsabil de viziunea de dezvoltare a capitalei OLTENIEI, Dolj, Craiova, Consiliul Județean DOLJ, și îl invităm pe această cale oficial să se alăture proiectului 🌾 Primii fermieri ai lumii 🌾 prin ✏️ achitizia NFT-ului Nr. 1 ✏️ listat deja de către echipa noastră – preț stabilit conform ofertei de consultanță depuse (nu am primit încă număr de înregistrare dar reiterăm cu această ocazie propunerea) în urma atelierului de strategie demonstrativ „Povestea multimilenară a rombului în Oltenia”, atelier susținut în cadrul Consiliului Județean DOLJ.

De asemenea, prin această achiziție a Atelierului de Strategie propus și neînregistrat momentan, Consiliul Județean DOLJ rezolvă problema principală a Județului: Poziționarea DOLJ precum și viziunea de dezvoltare integrată – economică – turism și produse tradiționale locale (personal donez proiectului toată suma aferentă / necesară achiziției NFT-ului 1).

DOLJUL beneficiează de campanie gratuită de comunicare la nivel internațional prin conceptul EUROPE GENESYS, statusul de partener principal al proiectului.

Prin descentralizare, noi înțelegem suportul oferit Statului Român de la noi, antreprenorii cu expertiză tehnică nișată, prin VOI, comunitatea noastră. Pentru că până la urmă România este o democrație aflată la început de drum dar aflată în mijlocul unui război economic greu de înțeles de către administrațiile locale.

Urmează suportul alocat Primăriei VULCAN, Hunedoara.

NFT giveaway: de asemenea, tabloul ✏️ Vasul de la Carcea – 5000 i. Hr. ✏️ desenat în creion ✏️ de colegul nostru Andrei George Croitoru, va fi inclus în tombola de cadouri (NFT giveaway) pentru voi comunitatea noastră.

Comunitate

Calea spre profit garantat: Având artefacte P2E (play to earn) din neolitic 🌾 pentru sporul grânelor și depozitarea cerealelor 🌾 din culturi / civilizație multimilenare(ă) CUCUTENI, Vădastra, Cârcea, HAMANGIA, Gumelnița 5000 î. Hr. 🍯 parteneriatul cu Papornița Moșului, comerț cu produse alimentare din gospodării oltenești 🐝 precum și rețetele din moși–strămoși ale momârlanilor, pentru voi, comunitatea noastră, conceptul EUROPE GENESYS reprezintă calea spre profit garantat.

Analizează și TU toate beneficiile (TOKENOMICS) și devino acționar, Vlad, colegul nostru, +447438289492 vă poate ajuta cu detaliile tehnice pentru a intra în proiect (XOXNO – piața digitală de unde se pot achiziționa acțiunile).

Devino și TU acționar în ADN-ul strămoșilor tăi!