Producători autohtoni

Comunitate

Prazul, zaibărul & paporniţa 🌾

Cine nu își aduce aminte de popornița lui Nea Marin miliardar, de prazul de care nu se despărțea niciodată și de umorul inconfundabil al acestui om mare care cu siguranță a intrat în ADN-ul neamului românesc… !? Nea Mărin @ Amza Pellea devin noul trend la fel ca prazul, zaibărul & paporniţa. Un scurt circuit al rețelelor clasice de comerț, un mecanism vechi de când lumea, un mecanism care echilibrează macro-economic o regiune: relația directă dintre producător și consumator fără intermediari!

Producători autohtoni

Despre recolte la preț de producător. De la papornița oltenească a moșului Neagoe spre povestea meniului momârlănesc transmisă din generație în generație încă de pe timpul geto-dacilor GETÆ precum ciobanii de altădată care contemplau natura ancestrală din Ținutul Momârlanilor unde doar susurul bătrânului RHABON se auzea în depărtare… atunci când păstrau gustul de demult. Sustinem producătorii locali: Papornița Moșului & Meniul Momârlănesc. 231600 unități NFT, 231600 pachete de alimente tradiționale livrate la domiciliu în următorii 3-5 ani.

Artefacte P2E din Neolitic. Primii fermieri ai lumii.


Având artefacte (pentru sporul grânelor și depozitarea cerealelor) din culturi / civilizație multimilenare(ă), CUCUTENI, Vădastra, Cârcea, HAMANGIA, Gumelnita 5000 î. Hr., parteneriatul cu Papornița Moșului (comerț cu produse alimentare din gospodării oltenești), precum și rețetele din moși–strămoși ale momârlanilor, pentru voi, comunitatea noastră, conceptul EUROPE GENESYS reprezintă calea spre profit garantat.