© ™

Marcă înregistrată

Din Ținutul Momârlanilor ™
spre Ținutul TITANILOR ₿

Marca oficială de comunicare Ținutul Momârlanilor, marcă adoptată prin hotărâri de consilii locale în 7 primării din Hunedoara, Valea Jiului (Banița, Petrila, Petroșani, Aninoasa, Vulcan, Lupeni și Uricani) merge spre urmatorul nivel: Ținutul TITANILOR ₿

Singura șansă a generației noastre este provenită din tradițiile, obiceiurile și patrimoniul imaterial al neamului. În viziunea noastră experiența pe care Ținutul Momârlanilor o propune turistului este simplă: trei sute șaizeci de grade în jurul unității de cazare – povestea fiecărui loc, practic ce poate să facă turistul în momentul în care alege o destinație.

₿ Public Listing ✖ 🐉 Ținutul TITANILOR 🐉

Ținutul TITANILOR ₿

Suplimentar, conceptul face transferul de la turism spre meșteșugari, mici producători autohtoni prin experiența produselor tradiționale. Simți locul atât prin poveștile și legendele lui dar și prin experiența culinară precum și experiența pe care furnizorii de servicii locale o propun. De la draftul de strategie la implementare – transferul de la industria grea la industria ușoară – turism, produse locale / tradiționale – alimentare, furnizori locali, meșteșugari și artizani, povestea merge mai departe spre Ținutul TITANILOR.

08.06.2023 În anul în care Timișoara celebrează titlul onorific de Capitală Culturală prin © marca oficială de comunicare Ținutul Momârlanilor © marcă adoptată prin hotărâri de consilii locale în 7 primării din Hunedoara, Valea Jiului (Banița, Petrila, Petroșani, Aninoasa, Vulcan, Lupeni și Uricani), se lansează conceptul Vechii Europe – Geneza Europei – Europe Genesys – Ținutul TITANILOR (vezi comunicatul de presă)

01.08.2021 © marcă înregistrată © Domnilor primari le mulțumesc încă o dată pentru deschiderea de care au dat dovadă și le promit că acesta este doar începutul! Până la urmă ei sunt primii 7 urieși din Vale și în același timp primii 7 momârlani, iar prin acest proiect Valea Jiului reconfirmă faptul că este o comunitate unită de mii de ani. Și nu în ultimul rând, mulțumesc și Ziarului Văii Jiului, care a monitorizat extrem de atent acest proiect încă de la început tinutulmomarlanilor.ro ©