© Valea JIULUI ™

Marcă înregistrată

Din Ținutul Momârlanilor ™
spre ✖ Ținutul TITANILOR

Marca oficială de comunicare Ținutul Momârlanilor (Organizația de Management a Destinației Valea JIULUI) marcă adoptată prin hotărâri de consilii locale în 7 primării din Hunedoara, Valea Jiului (Banița, Petrila, Petroșani, Aninoasa, Vulcan, Lupeni și Uricani) merge spre urmatorul nivel.

Astfel, după evenimentele de promovare din Capitala Culturală a Europei Timișoara (din 4 și 17 iunie 2023), în care timișorenii au fost invitați să investească în Valea Jiului și după zilele „Art Nouveau” din Oradea (din perioada 8 – 11 iunie 2023), a urmat listarea pe bursa internațională „crypto” Ținutul Momârlanilor Ținutul TITANILOR ₿

₿ Public Listing ✖ 🐉 Ținutul TITANILOR 🐉

Singura șansă a generației noastre este provenită din tradițiile, obiceiurile și patrimoniul imaterial al neamului. Experiența pe care Ținutul Momârlanilor o propune turistului este simplă: trei sute șaizeci de grade în jurul unității de cazare – povestea fiecărui loc, practic ce poate să facă turistul în momentul în care alege o destinație. Suplimentar, conceptul face transferul de la turism spre meșteșugari, mici producători autohtoni prin experiența produselor tradiționale.

Simți locul atât prin poveștile și legendele lui dar și prin experiența culinară precum și experiența pe care furnizorii de servicii locale o propun. De la draftul de strategie la implementare – transferul de la industria grea la industria ușoară – turism, produse locale / tradiționale – alimentare, furnizori locali, meșteșugari și artizani.

© tinutulmomarlanilor.ro