Defileul JIULUI

Stațiune

MultiversX

Stațiunea PHARANX

Având o documentare istorică solidă în spate, cu niște personaje dezvoltate pe baza sfincșilor cvasi-necunoscuți din Valea JIULUI, dar la fel de impresionanți ca Sfinxul din Bucegi, corelată cu toate eforturile noastre din ultimii ani care au mers până la 🐉 dezvoltarea circuitelor spre uriesi și spre digitalizarea Văii JIULUI 🔥 am creat de fapt toată infrastructura necesară pentru a pune bazele unei lumi virtuale (MultiversX) dublată de aceeași lume, de data asta în viața reală, Stațiunea PHARANX (turism internațional).

Proiect prezentat în premieră la “Conferința Destinații Vizionare”, 9 decembrie 2022, Brașov, Hotel Qosmo și la Muzeul de Artă din Craiova, Centrul Brâncuși, Simpozionul “OBÂRȘIA NEAMULUI ROMÂNESC”, 25 martie 2023.

DEFILEUL JIULUI CANDET

Valea Hiperboreei 🔥 Valea JIULUI

O experiență NFT P2E în MultiversX-ul Vechii Europe. O poveste inspirată din evenimente istorice reale, care materializează și transpune sfincșii din Ținutul Momârlanilor, Ținutul Titanilor, în legendara poveste a HYPERBOREEI. Locație stațiune: Defileul Jiului Vârful Cândet – ANINOASA, Valea JIULUI, Hunedoara.

Vezi analiza SWOT Vezi acordul HCL Aninoasa