Uriesul din Candet

Urieșul din Cândet 💪

Sâmbătă 07 octombrie ora 16:30, Complex Casa de VIS ANINOASA.

Daniel ROȘCA octombrie 2, 2023

Valea 💪
Urieșilor

Povestea multimilenară a Văii JIULUI
spusă pentru 💪🏾 liceeni și părinți ✏️

Singura șansă a generației noastre este provenită din tradițiile, obiceiurile și patrimoniul imaterial al neamului. Din © Ținutul Momârlanilor ™ spre Ținutul TITANILOR ₿ prima stațiune din lume funcțională 100% în blockchain. O experiență NFT P2E (play to earn) în MultiversX-ul Vechii Europe (HYPERBOREA – Urieșii).

O poveste inspirată din evenimente istorice reale, care materializează și transpune sfincșii din 💪🏿 Ținutul Momârlanilor 💪🏽 Ținutul Titanilor 💪🏾 în legendara poveste a HYPERBOREEI: PARÂNG, PHARANG, PARANGOS / PHARANX.

💪🏾 Ținutul
Titanilor 💪🏿

Viitorul Văii JIULUI 💪
începe din ANINOASA

Vă invităm într-o călătorie fabuloasă pe urmele uriașilor, pe cărări de munte care duc acolo unde ei sălășuiesc, în Ținutul Uriașilor. Călătoria ne poartă în Valea Jiului, însoțiți de RHABON, așa cum se numea în vechime râul Jiu. Pe cărările întortocheate și rătăcitoare ale Văii, începem căutarea noastră, călcând pe urmele titanilor, acei coloși umani care cândva și-au purtat pașii mari și greoi, peste aceste meleaguri.

Având o documentare istorică solidă în spate, cu niște personaje dezvoltate pe baza sfincșilor cvasi-necunoscuți din Valea JIULUI, dar la fel de impresionanți ca Sfinxul din Bucegi, corelată cu toate eforturile noastre din ultimii ani care au mers până la 🐉 dezvoltarea circuitelor spre uriesi și spre digitalizarea Văii JIULUI 🔥 am creat de fapt toată infrastructura necesară pentru a pune bazele unei lumi virtuale (MultiversX) dublată de aceeași lume, de data asta în viața reală, Stațiunea PHARANX (turism internațional).

Vezi analiza SWOT Vezi acordul HCL Aninoasa