EQUILIBRUM™ o marca EUROPE GENESYS NFT 2

Equlibrum ™ dōTERRA

Symphony of the Cells ™ @ Dr.KINETOTERAPEUT Mihaela Nistorescu

Daniel ROȘCA aprilie 28, 2024

Symphony of the Cells ™

@ Dr. KINETOTERAPEUT Mihaela Nistorescu

dōTERRA ™ este o companie de wellness ce oferă uleiuri esențiale pure și produse naturale. Angajamentul lor față de calitate și sustenabilitate se reflectă în fiecare produs. Cu accent pe împuternicirea indivizilor pentru a trăi vieți mai sănătoase, dōTERRA™ a devenit sinonimă cu wellness-ul holistic. dōTERRA ™ promovează comunitatea și colaborarea, oferind oportunități de afaceri și sprijin pentru cei care doresc să își construiască propriul lor stil de viață sănătos.

Symphony of the Cells ™ este o metodă inovatoare de aplicare a uleiurilor esențiale, creată de Dr. Boyd Truman. Acest sistem utilizează combinații specifice de uleiuri esențiale pentru a susține sănătatea și bunăstarea în diferite domenii ale corpului și ale sistemului emoțional. Prin tehnici precise de aplicare și protocoluri personalizate,

Symphony of the Cells ™ oferă o abordare holistică și terapeutică pentru susținerea sănătății pe multiple niveluri. Symphony of the Cells ™ oferă protocoale personalizate care pot fi adaptate nevoilor individuale, contribuind la echilibrarea corpului, a minții și a spiritului prin utilizarea uleiurilor esențiale într-un mod terapeutic și armonios.

Equlibrum ™ o marcă EUROPE GENESYS dezvoltată împreună Dr. KINETOTERAPEUT Mihaela Nistorescu. Combinația între kinetoterapie și Symphony of the Cells™ poate aduce beneficii semnificative pentru sănătate.

Prin utilizarea kinetoterapiei pentru mobilitate și funcționarea corpului, iar apoi, integrând protocoalele personalizate Symphony of the Cells ™ pentru a susține sistemele interne ale corpului, se poate realiza o abordare holistică și cuprinzătoare pentru îmbunătățirea stării de sănătate și a calității vieții. Această combinație poate ajuta la gestionarea durerii, îmbunătățirea funcției fizice și a stării generale de bine.

O viziune orientată către excelență și confort în ❄️ cartierul conectat la Stațiunea STRAJA 🌲și în 🌿 conceptul de Stațiune din Vârful Candet 🌳

Lumea uleiurilor
esențiale Equlibrum ™