Povestea QR a caracterelor P2E NFT MultiversX

Povestea caracterelor P2E🛡️

🏹 o poveste inspirată din evenimente istorice reale ⚔️

Daniel ROȘCA ianuarie 29, 2024

Te joci și câștigi🛡️

Povestea personajelor jocului 🏹 ⚔️

Rămâi alături de noi, dezvoltăm împreună cea mai mare agenție imobiliară de terenuri virtuale din toată Europa. NFT Play to Earn (te joci și câștigi) este un nou tip de joc, cunoscut și sub numele de „joc crypto” joc NFT/P2E.

În această nouă industrie, jucătorilor nu numai că li se permite să dețină cu adevărat activele lor (artefacte, arme, terenuri, cetăți), ci sunt încurajați să le tranzacționeze pe piețele secundare ori de câte ori doresc. Ne pregătim pentru momentul în care dorim să oferim tuturor adolescenților din toată Europa posibilitatea de a descoperi Geneza Europei și în același timp oportunitatea de a avea primul loc de muncă virtual 100% plătit din pasiunea lor ⚔️ jocul 🏹

⚔️ LUPTĂ și CÂȘTIGĂ 🏹 împotriva urieșilor ⚔️ din Valea HIPERBOREEI 🏹 Imaginează-ți că ai ales un personaj din Imperiul Getic ⚔️ GETÆ în lupta împotriva urieșilor din mitologia antică și ești și de partea trupelor care au reușit să captureze 🦅 peste 30 de vulturi ai armatei romane 🦅 în perioada Imperiului Roman, fiecare legiune număra aproximativ 5.200 de oameni, ajungând uneori la 6.000 iar pierderea acestui stindard era echivalentă cu desfințarea legiunii.

Și acum, imaginați-vă cât va costa pământul virtual al ROMEI, după momentul în care TU ⚔️ împreună cu ALARIC, legendarul erou GETÆ ⚔️ veți cuceri celebra capitală a Imperiului Roman 🏹 războiul împotriva urieșilor 🏹 o poveste inspirată din evenimente istorice reale ⚔️ Lupta TITANILOR 🏹 © B2B Strategy ™ @ Generalul Panaite.