Unchiul scitilor si al agatarsilor GELONOS

Unchiul Sciților & al Agatârșilor

Platon despre Valea Hiperboreei ”… teritoriul legendar al hyperboreilor, unde se retrăgeau sufletele eroilor decedați spre a se bucura de o viață eternă și fericită.”

Daniel ROȘCA iulie 23, 2023

Despre Sciți
& Agatârși ⚔️

Povestea Pelasgilor Agathyrsus & Schytus (Părintele Agatârșilor & Părintele Sciților), Gelonos, Tartaros, Gaya, Apolo, Echidna, Prometheus, PHORCYS, Typhon, Hydra.

Pământ al primilor zei care și-au coborât forța și cunoașterea într-o lume arhaică, primordială, unde întâi au călcat uriașii, teritoriul României de astăzi este cufărul lumii care ascunde taine ancestrale și forțe nevăzute ce sălășuiesc în apele repezi ale munților, în foșnetul frunzelor și șuieratul codrilor sau secrete și energii preistorice încătușate în stânca muntelui.

În urma războiului dintre zei și uriași, vechiul Pământ avea să se tranforme într-o stană de piatră, apoi un potop a înecat și a acoperit pământul până când, doar liniștea mai hoinărea singuratică. Apoi, apele s-au retras, și viața s-a reîntors într-o Lume Nouă. Lumea Veche a dispărută de mult. Sau, cine știe? Se află doar în adormire!

Valea Hiperboreei

Despre Hyperboreea, descoperim o mărturisire făcută de filozoful grec Platon, despre care acesta spunea următoarele: ”… teritoriul legendar al hyperboreilor, unde se retrăgeau sufletele eroilor decedați spre a se bucura de o viață eternă și fericită.”

Gelonos, unchiul Sciților
și al Agatârșilor 🏹 ⚔️

ECHIDNA, fica titanilor Tartaros, din Istrul de Nord, și Gaia, având un corp jumătate de om, jumătatea superioară, și jumătatea inferioară de șarpe, iar pe corp două aripi care pentru noi seamănă cu grifonii carpatini.

Împreună cu Typhon, dă naștere altor monștri: Chimera, Prometeu, Cerber, HIDRA, Scylla. Oricât de monstruoasă ar fi fost Echidna, din 🔥 flacăra infernală a grifonului carpatin 🔥 s-au născut, Scythus, Gelonos și Agathyrsus, părinții fondatori ai popoarelor respective.

🏹 Războiul Titanilor ⚔️ Având artefacte pentru sporul grânelor și depozitarea cerealelor armatei titanilor din culturi / civilizație multimilenare(ă), CUCUTENI, Vădastra, Cârcea, HAMANGIA, Gumelnita 5000 î. Hr., pentru voi, comunitatea noastră, conceptul EUROPE GENESYS reprezintă calea spre profit garantat.

Intră și TU în poveste ₿ 🏹 Războiul Titanilor ⚔️