The NFT after life ✟ EuropeX ™

O poveste despre reducerea amprentei de carbon prin dezvoltarea artei cu ajutorul subansamblelor electronice aflate la sfârșitul vieții.

Daniel ROȘCA iunie 14, 2023

Carbon Footprint / Wire Wrapping

Numele ei este Patricia ✟ The NFT after life ✟

De când mă știu am fost pasionată de pictură și culori. Prin 2009 am început să pictez pandantive metalice pe care le-am expus în cadrul unui târg cu specific handmade din Sibiu și am fost uimită cât succes au avut. Am început să particip la târguri de profil și încet-încet, am devenit curioasă cum se fac diversele bijuterii și accesorii pe care le vedeam pe la colegii expozanți, așadar am experimentat cu fel de fel de tehnici și materiale până am descoperit tehnica migăloasă a broderiei de mărgele.

Se întâmpla prin anul 2013… De atunci mi-am tot îmbunătățit tehnica de coasere a mărgelelor și modelele au devenit din ce în ce mai complicate, astfel au apărut sute de bijuterii cu mărgele de 1 și 2 milimetri cusute individual, una lângă cealaltă. Tot ceea ce veți găsi în magazinul meu este unic și a fost creat cu drag.”

Tehnică de lucru: bead embroidery, wire wrapping, tehnici mixte.

Gamification

În conceptul Casei de Licitații EuropeX ™, împreună cu Patricia, vom dezvolta caracterele P2E (play to earn) din colecția 2 de NFT-uri, The TITANS WAR, având și un focus special spre reducerea amprentei de carbon, sustenabilitatea economică a proiectului precum și implicarea companiilor multinaționale în artă. O poveste despre reducerea amprentei de carbon prin dezvoltarea artei cu ajutorul subansamblelor electronice aflate la sfârșitul vieții.

Nu în ultimul rând, vom stimula atenția copiilor noștri pe care îi vom implica în procesul de educație prin joc. Acest proces se mai numește și gamification în terminologia de specialitate. Poți analiza mai multe informații despre educație accesând „Calul Troian din telefonul copilului tău„. Felicitări Patricia pentru pasiunea ta!

VEZI COLECȚIA NFT