Danut Buhaescu Primar URICANI PSD Valea JIULUI HUNEDOARA

Zilele Orașului URICANI devin Zilele lui IORGOVAN

Prin Stațiunea Uricani la o discuție despre eficientizarea banului public @ Dănuț Buhăescu. 25000 € aport în participațiune Primăria URICANI 💪

Daniel ROȘCA iulie 1, 2023

💪 IORGOVAN & HIDRA 🐉

Iovan Iorgovan, un personaj din mitologia românească similar cu Hercule. În legendă Iovan este numit “fiu de rămlean” adică “fiu de român.” În varianta românească hidra fuge de Iovan Iorgovan și se adăpostește în munți… acolo, sus pe Muntele Oslea

Iovan Iorgovan își încearcă paloșul pe o stâncă uriașă care se prabușeste și formează podul de la Ponoare. În zona Cheilor Baniței are loc a doua luptă unde eroul îi taie unul dintre cele cinci capete. Hidra străpunge muntele și fuge, lăsând în urma sa un traseu sinuos, straniile chei… cu speranța că va ajunge prima să se scalde din nou în izvoare termale pentru a-și reface puterile. Iorgovan însă ajunge primul, se scaldă, prinde puteri și de fiecare dată îi mai taie hidrei câte un cap… Acțiunea se repetă până cînd hidra, rămasă doar cu două capete, fuge pe valea Cernei către Dunăre.

Zilele lui IORGOVAN 💪

Despre 💪 eficientizarea banului 💪 public @ Dănuț Buhăescu, Primar URICANI. Având în vedere poziționarea locației noastre de JOINT VENTURE pe teritoriul administrativ al UAT Uricani în mod normal am mers la administrația locală pentru a-i anunța despre intențiile noastre referitoare la dezvoltarea zonei d.p.d.v. al industriei usoarea: turism și produse tradiționale, meșteșugărit și artizanat.

💪 25000 de euro aport în participațiune Primăria URICANI

În modelul nostru de afaceri avem inclus un festival anual și 48 de micro-evenimente anuale. În cele 4 ore aferente discuției cu Primăria URICANI despre latura de festival, administrație căreia îi mulțumim în primul rând pentru disponibilitatea de timp alocată și în al doilea rând pentru viziunea lor de dezvoltare, am aflat despre un proiect complementar inițiativei noastre – 7 milioane de euro – care ne va asigura sustenabilitatea pe termen mediu și lung a propriilor investiții din prisma proximității facilităților zonale de cazare și divertisment, și am concluzionat câteva aspecte extrem de importante pentru comunitatea noastră de investitori:

💪 Eficientizăm împreună cu Primăria URICANI fondurile anuale alocate conceptului ZILELE ORAȘULUI prin schimbarea focusului audienței evenimentului de la audiență locală la audiență națională.

💪 Investim împreună pentru a ridica calitativ evenimentul și implicit pentru a atrage infuzie externă de capital în Valea Jiului prin segmentul de audiență urmărit.

💪 Testăm în 2024 conceptul urmând ca în funcție de rezultatele obținute să permanentizăm parteneriatul împreună cu BRAICU & SONS (locația noastră de JOINT VENTURE), Primăria URICANI și COMEXIM R (EMIL PĂRĂU) partenerul nostru cu care dezvoltăm platforma și marca Ținutul Momârlanilor.

💪 Ne-am asumat în fața Domnului Primar Dănuț Buhăescu un line-up internațional pentru festival și am primit acceptul dânsului de principiu și nu numai: 25000 de euro este aportul în participațiune al Primăriei URICANI.

Conceptul de festival este unic 💪 3 zile, 24 din 24, 3 locații diferite. Rămâi alături de noi, în curând anunțăm primii artiști. Zilele Orașului URICANI devin Zilele lui IORGOVAN 💪

Devino & TU actionar 💪
48 de micro-evenimente 🔊
Vezi locația din Câmpu lui Neag 💪
Mai multe informații despre Stațiunea URICANI 🐉
Vino & TU în Ținutul TITANILOR @ Vikingul Săltăreț 🐉

Parteneriat JOINT VENTURE