Gaia Mama Pamantului

UNTOLD – Povestea nespusă a Giganților

Avem intenția să supunem autorităților publice locale conceptul de evenimente 7 zile din 7, 24 de ore din 24 💪 Zilele lui IORGOVAN în Valea JIULUI 💪

Daniel ROȘCA iunie 11, 2024

💪 I O R G O V A N 💪

Povestea 💪 giganților din Valea JIULUI

Dacă în 2023 am dezvoltat într-adevăr fundația proiectului începând mediatizarea acestuia în Capitala Culturală Europeană Timișoara și în Capitala Art Nouveau a Europei – EuropeX™ Oradea Art Jewerly Festival precum și în capitala capitala Civilizației CUCUTENI – Piatra Neamț – Dacia Neamț Art Festival, în 2024 continuăm sedimentarea lui de data aceasta în lumea reală.

Dezvoltăm o lume virtuală 💪 Ținutul TITANILOR 💪 dublată de aceeași lume în viața reală: Ținutul Momârlanilor 🌲 Cartierul conectat la Stațiunea STRAJA ❄️ un hotel de 4* dezvoltat în parteneriat cu antreprenorul general în construcții Green Future SNAGOV și un circuit internațional operat de agenția de turism KING TRAVEL din Timișoara.

Suntem în prin proces de a dezvolta de asemenea © Organizația de Management a Destinației HUNEDOARA Valea JIULUI Ținutul Momârlanilor ™ unde avem intenția să supunem autorităților publice locale conceptul de evenimente 7 zile din 7.

Bănița, Petrila, Petroșani, Aninoasa, Vulcan, Lupeni și Uricani 24 de ore din 24. Evenimentul va începe vineri dimineață la ora 09:00 în Comuna Bănița și se va termina peste o săptămână în Stațiunea Uricani urmând că fiecare Unitate Administrativ Teritorială – UAT – să își spună povestea locală în cadrul evenimentului colectiv intitulat aici sugestiv 💪 U N T O L D 💪 Povestea nespusă a Văii JIULUI, Valea Uriesilor.

Intră și tu în poveste, o poveste inspirată din evenimente istorice reale !

💪 I O R G O V A N 💪

O incursiune în trecut
👑 King TAVEL 👑

🌲 Cartierul conectat
la Stațiunea STRAJA ❄️

,