Ordinul Dragonilor NFT

Marca de comunicare a Văii JIULUI

BENDIS, ambasadoarea Văii JIULUI la festivalul DACIA din Piatra Neamț.

Daniel ROȘCA august 16, 2023

DACIA Neamț
ART FESTIVAL

Marca Ținutul Momârlanilor
își consolidează reputația ✨

Bendis, Meda & Kotys, nume inspirate din mitologia locurilor, de la reginele Geto-Dacilor, sunt cele 3 denumiri ale Cabanelor de tip A inaugurate de Pensiunea Retezat, Comexim R. Doamna Latosik (creatoare de artă din Polonia) câștigătoarea competiției Art Jewerly Festival Oradea 2023 din luna iunie, câștigătoarea sejurului la Pensiunea Bendis, este așteptată în Valea Jiului în perioada 4-11 septembrie.

Creatoarea de artă din Polonia a ales să sincronizeze sejurul său în Valea Jiului cu participarea dânsei la Neamț Art Festival 2023 parada de bijuterii hand made intitulată sugestiv “DACIA”, 1 septembrie 2023.

În parteneriat cu Ana Zaporojan inițiatoarea festivalului Art Jewerly Festival, petroșăneanul Daniel Roșca, membru în juriul competiției din Oradea, din prisma expertizei sale istorice, promotor al culturii și civilizației românești de peste 14 ani, a promovat Valea Jiului în mod inedit în capitala Europeană Art Nouveau 2023.

În continuare petroșăneanul Daniel Roșca promovează mesajul din marca Ținutul Momârlanilor “Urmașii Geto-Dacilor din Valea JIULUI” astfel încât ținutul multi-milenar al momârlanilor își consolidează reputația și este pe calea cea bună, autostrada spre un brand regional de produse tradiționale & turistic recunoscut național și internațional.

© Ținutul Momârlanilor ™ Ambasadoarea Văii Jiului
în Polonia 🇵🇱 Krystina Latosik

Marca de comunicare a Văii JIULUI Tinutul Momarlanilor

Hunedoara OUG 86