Destinatii Vizionare Transferul Minerit Turism 1

Destinații Vizionare

Transferul de la industria grea minerit, la industria ușoară, turism, artizani, meșteșugari și produse tradiționale.

Daniel ROȘCA august 26, 2023

Ținutul Titanilor

Ținutul Oamenilor de Piatră 💪

Destinațiile turistice din Romania au nevoie de know-how în domeniul managementului și marketingului de destinație. Conferința s-a adresat liderilor comunităților locale, actualilor sau viitorilor manageri și specialiști în management și branding de destinație, cu scopul de a-i ajuta să își dezvolte abilitățile profesionale prin acces la practicieni de top din România și din străinătate.

Povestea TITANILOR spusă la prima Conferință-Eveniment din România pentru Marketing și Management de Destinație. Ținutul Oamenilor de Piatră, Ținutul Titanilor, prezentat în premieră la Conferința Destinații Vizionare 2022, Brașov.

IMEX America & World Travel Market

După prezentarea conceptului în 2016 la IMEX America Las Vegas și World Travel Market Londra a sosit momentul să împărtășim experiența noastră practică specialiștilor din industria de turism din România. Din Ținutul Momârlanilor spre Ținutul Titanilor, transferul de la industria grea minerit, la industria ușoară, turism, meșteșugari și produse tradiționale prin storytelling.

Transferul de la industria grea minerit,
la industria ușoară, turism, meșteșugari și
produse tradiționale @ Charlie Ottley 🐑

Am avut plăcerea să întâlnim unul din cei mai relevanți promotori ai României, creatorul celebrelor documentare Wild Carpathia și Flavors of Romania, Charlie Ottley. I-am spus câteva cuvinte despre energia ancestrală a momârlanilor 🐑 SLOIUL. Are în agendă să documenteze procesul unic de producție al SLOIULUI care provine din timpurile imemoriale ale strămoșilor noștri. Well DONE Charlie Ottley!

Circuitul 💪
TITANILOR
Papornița Moșului
& Meniul Momârlănesc.