Echipa EUROPE GENESYS Art Jewerly Festival

REVOLUT versus xPortal

O oportunitate mult mai sigură, decât moneda clasică EURO € de a spori investițiile tale și în același timp de a păstra economiile personale în siguranță fără influența externă a băncilor și a intermediarilor. Utilitatea aplicațiilor digitale ✖ ₿

Daniel ROȘCA august 4, 2023

Aurul aluvionar
al agatârșilor ✨

Eliminăm împreună multinaționalele din lanțul de valoare integrat pentru siguranța investiilor tale pe termen mediu și lung. Plăți instantanee, fără bănci sau intermediari care percep taxe suplimentare. Totul la un click distanță în telefonul tău. Prin Țara de Piatră Valea JIULUI spre aurul aluvionar al agatârșilor. Cum devii acționar Europe Genesys!?

Despre utilitatea aplicațiilor digitale ✖ ₿

1. Portofel Digital (PayPal)
2. Magazin Digital (OLX & XOXNO NFT)
3. Portofel monezi digitale (xPortal eGLD)
4. Aplicație digitală (REVOLUT & MultiverX)
5. Casă de schimb monezi digitale (Crypto Exchange Tokero)
6. KYC (Know Your Customer) procesul utilizat în industria bancară

6. KYC (Know Your Customer) De ce trebuie să scanezi chipul tău și buletinul pentru accesul la o casă de schimb valutar (monezi digitale)? Hai să luăm procesul de la început și începem cu cea mai mare frică a românului. Furtul de identitate – procesul KYC, acronimul pentru Know Your Customer, acronim care face referință la procesul utilizat de bănci pentru colectarea și verificarea identității clienților existenți precum și a potențialilor clienți. La fel ca băncile, industria crypto, impune obligativitatea verificării KYC în primul rând ca o măsură de protecție împotriva spălării banilor.

În procesul de a deveni acționar în proiectul „Geneza Europei” la un moment dat vei parcurge și tu această etapă dar nu este absolut nicio problemă dacă bineînțeles nu este pentru tine o problemă atunci când ofițerul de credite îți face copie după buletinul tău aproape la orice interacțiune cu banca.

5. TOKERO (Crypto Exchange) Pentru a înțelege ușor procesul vom face câteva comparații extrem de simple de analizat. În momentul în care pleci în concediu, în mod normal treci pe la o casă de schimb valutar sau în aplicația bancară de pe telefonul tău efectuezi schimbul valutar din RON în moneda de interes. Unele carduri au și posibilitatea de a face conversie automată și de a îți asigura posibilitatea să plăteșți cu cardul tău direct la operatori în vacanță. Exact același lucru se întâmplă și în industria monezilor virtuale – pentru a le deține acestea trebuie achiziționate.

Entitatea intermediară în studiul nostru de caz de astăzi se numește casa de schimb monezi virtuale crypto – TOKERO – o afacere românească cu sediul în Craiova. Pentru a putea începe o colaborare cu ei, în prima etapă vei trece întocmai ca și în prima etapă a colaborării cu banca ta – prin procesul de identificare denumit KYC, proces descris.

4. REVOLUT versus MultiverX. Dacă ești familiar cu aplicația digitală REVOLUT vei deveni la fel de familiar și la fel de repede te vei obișnui cu blockchain-ul MultiversX. REVOLUT este o aplicație digitală conectată la contul tău bancar care îți oferă posibilitatea de a transmite în timp real bani către familie, prieteni etc. de pe telefonul tău.

Pentru tine este extrem de ușor să intri în lumea digitală crypto prin acest exemplu simplu deoarece MultiversX este întocmai ca și REVOLUT, o aplicație digitală, în speță, un blockchain – aplicație digitală disponibilă întocmai ca și prima pe telefonul tău – în timp real – și cu costuri chiar și mai mici.

3.1 xPortal. Exact ca și în cazul industriei bancare cu care ești familiarizat – pentru a accesa banii tăi – la bancomat sau în plățile online – ai nevoie de un card. Pentru accesul în blockchain (aplicația noastră digitală de astăzi – MultiversX) ai de asemenea nevoie de un card – pe care noi îl numim xPortal – pentru că este un portofel electronic – care spre deosebire de cardul clasic îți oferă mai multe avantaje începând de la transferul ultra-securizat și până la posibiltatea de a păstra în plus față de unica opțiune a cardului clasic – bani – și NFT-uri – active digitale care vin la rândul lor cu beneficii complementare mult superioare industriei bancare clasice.

xPortal de fapt este o aplicație software care îți permite să îți păstrezi în siguranță monezile digitale. Deoarece poate fi utilizat în același mod ca un portofel tradițional, pe care îl folosești pentru a ține banii în numerar sau digital prin cardurile clasice, este numit „portofel digital”.

Cardurile au fost considerate vârful în domeniul plăţilor până acum câţiva ani dar pierd din ce în ce mai mult teren în faţa revoluției tehnologice definită de aceste noi opţiuni de conectivitate digitală. Definit ca o platformă care stochează în siguranţă informaţiile de plată ale utilizatorilor precum şi detaliile personale care permit efectuarea unor achiziţii rapide, noțiunea de portofel electronic a devenit din ce în ce mai populară prin apariţia noilor generaţii de consumatori conectaţi la progresele tehnologice. Plăți instantanee, fără bănci sau intermediari care percep taxe suplimentare.

3.2 eGLD versus Euro € Moneda virtuală a viitorului, eGLD sau mai exact în accepțiunea noastră aurul digital eGOLD. Este moneda blockchain-ului Multiversx, blockchain unde am lansat inițiativa noastră denumită sugestiv „Geneza Europei”.

În strategia de apreciere a acțiunilor proprii avem în atenție o colecție de active digitale destinată acestui capitol din istoria multimilenară a spațiului Carpato-Danubiano-Pontic, aurul Geto-Dacilor, colecția de active digitale (NFT-uri) numărul 5.

În aceaasi direcție dezvoltăm parteneriatul cu Art Jewerly Festival pentru a susține direct reputația monedei eGLD și bineînțeles pentru a susține aprecierea propriei cotații a acțiunilor Europe Genesys pe acest burse ale viitorului. Ne vor ajuta străbunii și istoria de peste 6000 de ani a aurului autohton. Sintetizând, tocmai ți-am prezentat o oportunitate mult mai sigură, decât moneda clasică EURO, de a spori investițiile tale și în același timp de a păstra economiile personale în siguranță fără influența externă a băncilor și a intermediarilor.

Totul la un click distanță în telefonul tău.

Aurul digital ✨

2. OLX versus XOXNO NFT. Dacă în primul caz platforma de tranzacționare OLX este deținută de o multinațională, în al doilea caz platforma de tranzacționare a activelor noastre (NFT-uri), XOXNO, este deținută ca și în cazul casei de schimb a monezilor virtuale TOKERO, precum și în cazul blockchain-ului MultiversX, de acționari români.

Sintetizând, din Craiova (TOKERO) prin SIBIU (MultiversX eGLD) spre București (XOXNO) și înapoi în Țara de Piatră Valea JIULUI, reputație eGLD – eGOLD, aurul digital, aurul aluvionar al agatârșilor.

Eliminăm împreună multinaționalele din lanțul de valoare integrat pentru siguranța investiilor tale pe termen mediu și lung. Platforma XOXNO funcționează întocmai ca și OLX, doar cu o particularitate diferită – tranzacțiile sunt efectuate prin monezi virtuale (crypto). Tranzacții controlate de români în tot lanțul de valoare.

1. Portofel Digital (PayPal). Dacă ai încredere în israelienii de la Paypal nu văd de ce nu ai avea încredere în lanțul de valoare descris mai sus. În principal există două modalități de a vinde NFT-uri: vânzarea unui NFT creat de către creatori de conținut și vânzarea unui NFT pe care acționarul l-a cumpărat și este dispus să îl tranzacționeze pe piața secundară.

Termenul piața secundară cuprinde toate revânzările ulterioare ale lucrărilor iar piața primară se referă la prima vânzare a unui NFT. Practic în momentul în care prima colecție de NFT-uri care cuprinde 10000 de dragoni ce vor fi folosiți în viitorul joc – cele mai puternice personaje ale jocului P2E – pe piața secundară valoarea acestora va exploda având în vedere numărul limitat al acestora dar mai ales aprecierea acțiunilor Europe Genesys în timp. Noi am lansat prima colecție în momentul de piață de jos, la cotația extrem de scăzută a monezii eGLD – cotație care acum 2 ani a fost la un maxim de 550 de euro versus un pic peste 30 de euro astăzi.

Împreună însă punem ADN-ul neamului românesc să lucreze pentru interesul comunității, prin cele 9 activități economice aferente proiectului.

xPortal oferă o identitate digitală sigură păstrând în același timp confidențialitatea utilizatorului la niște costuri nesemnificative. Adăugăm împreună reputația aurului digital și transformăm viețile a 80000 de români în prima etapă.

Împreună dezvoltăm economia autohtonă începând cu un prim pas: intră și tu în acționariatul Europe Genesys. Creezi un portofel virtual în câteva secunde. Fără username, fără parolă. Doar folosești numărul tău de telefon.

Download ✖Portal TOKERO EXCHANGE ₿

XOXNO NFT Ordinul Dragonilor 🐉