DRAGONUL-scaled

1 miliard € Clubul Ordinul Dragonilor 🐉

Prognoza financiară depășește un miliard de euro € pe termen lung. Turism internațional: Asia, America de Nord, Australia și Noua Zeelandă 🐉

Daniel ROȘCA iulie 26, 2023

Public 🐉
Listing ₿

⬆️ 1 miliard € ⬆️
🇷🇴 1 EGLD ↘️ 31.4 €
Curs istoric ↕️ 550 €
9 activități economice €
🐉 94.2 € ⬆️ 464.44 RON

Susține producătorii autohtoni!
Influențează viitorul copilului tău!
Susține educația generațiilor următoare!
Încurajează meșteșugarii și artizanii locali!

Descoperă 🇷🇴 Vechea Europă împreună cu noi!
Devino & TU acționar ₿ în ADN-ul strămoșilor tăi!

Descoperă prima cultură europeană care a depășit pragul de la cultură spre civilizație & povestea primilor fermieri ai lumii 🌾 povestea pelasgilor: România 🇷🇴 Multimilenară ₿

Vino alături de noi 🇷🇴 🇲🇩
ANALIZEAZĂ informațiile ₿ ✖

O poveste NFT MultiversX inspirată din evenimente istorice reale. O experiență NFT P2E (play to earn) în MultiversX-ul Vechii Europe (HYPERBOREA – Urieșii).

Evoluția în timp ↕️ a cotației Europe Genesys în acest ecosistem (crypto) similar burselor clasice / a societăților listate – evoluția cotației acțiunilor ⬆️ Povestea multimilenară a spațiului Carpato-Danubiano-Pontic, a pelasgilor și împlicit a Geto-Dacilor precum și a românilor, a României multimilenare, este listată pe bursele internaționale ₿ ✖

ROAD MAP-ul / planul nostru de afaceri pe care ți-l propunem spre analiză începe în anul 5508 î. Hr. odată cu facerea lumii (Civilizația și Cultura CUCUTENI) 🇷🇴 prima Civilizație a Europei 🇲🇩 Prima cultură europeană care a depășit pragul de la cultură spre civilizație 6.500 – 3.500 î.Hr. Cultura & Civilizația CUCUTENI.

🇷🇴 8 colecții NFT 🇬🇧 🇺🇸

Unicul proiect NFT ✖ ₿ din România dublat de un model de afaceri sustenabil. 231600 unități NFT 🐉 Ordinul Dragonilor 🐉 17.06.2023 🐉 Lupta Titanilor, Armele GETÆ, Caractere P2E, Comori & Minuni, Artefacte, Terenuri Virtuale & Cetățile pelasgilor.

Modelăm viitorul prin actualizarea modelelor clasice de afaceri cu ultimele tendințe tehnologice. Dezvoltăm o lume virtuală P2E dublată de aceeași lume în viața reală: RETEZAT / Defileul Jiului. Prima stațiune din România, de după revoluție, construită de la zero & dezvoltată după toate standardele europene de urbanism.

Unicul proiect NFT din România lansat cu investiții inițiale de 1.4 mil. € (Joint Venture Ținutul TITANILOR @ BRAICU S.A. – 1 mil. € deja investiți) și cu parteneriate în curs de definitivare de 2.5 mil. € (Incoming Blue Ocean Strategy) Vârful Cândet – ANINOASA, Valea JIULUI, Hunedoara, Stațiunea PHARANX, 100000 mp de teren, 12 tipologii de clădiri, 4000 mp2 de construcții. O lume virtuală într-o lume reală (stațiune) aflată în plină schimbare!

🐉 Ținutul TITANILOR 🐉

Din Ținutul Momârlanilor ™ spre Ținutul TITANILOR ₿ Prima stațiune din lume funcțională 100% în blockchain. Singura șansă a generației noastre este provenită din tradițiile, obiceiurile și patrimoniul imaterial al neamului.

În viziunea noastră experiența pe care Ținutul Momârlanilor o propune turistului este simplă: trei sute șaizeci de grade în jurul unității de cazare – povestea fiecărui loc, practic ce poate să facă turistul în momentul în care alege o destinație.

Suplimentar, conceptul face transferul de la turism spre meșteșugari, mici producători autohtoni prin experiența produselor tradiționale. Simți locul atât prin poveștile și legendele lui dar și prin experiența culinară precum și experiența pe care furnizorii de servicii locale o propun.

În anul în care Timișoara celebrează titlul onorific de Capitală Culturală timișorenii au fost invitați să meargă spre următorul nivel. Industria crypto / blockchain, NFT (non fungible tokens). Prin intermediul tehnologiei povestea capitalei culturale europene Timișoara merge mai departe spre Europa prin Valea JIULUI 🔥 HYPERBOREA.

HYPERBOREA 🐉 DRAGON

Proiectul Ținutul Momârlanilor merge mai departe, de la platformă de comunicare spre conceptul integrat de turism întitulat sugestiv Ținutul Titanilor, Geneza Europei.

Astfel, după evenimentele de promovare din Capitala Culturală a Europei Timișoara (din 4 și 17 iunie 2023), în care timișorenii au fost invitați să investească în Valea Jiului și după zilele „Art Nouveau” din Oradea (din 8 și 11 iunie anul curent), a urmat listarea pe bursa internațională „crypto”.

Valea Jiului (România) este reprezentată la nivel internațional de luna aceasta prin elementul vizual 🐉 DRAGON 🐉 Dragonul din Arcul Carpatic 🐉 element vizual distinctiv al urmașilor Geto-Dacilor de pe aceste meleaguri ancestrale ale momârlanilor (sloganul de comunicare al mărcii © Ținutul Momârlanilor ™) listat pe aceste burse ale viitorului.

România Educată ✏️

✏️ Despre educatie 📚 O latură extrem de importantă în proiectul nostru o reprezintă educația! Jocul NFT P2E o să fie în același timp 📱 un instrument pentru educație 📱 corelat cu o poveste inspirată din evenimentele istorice reale! Ne pregătim pentru momentul în care dorim să oferim tuturor adolescenților din toată Europa (și nu numai) posibilitatea de a descoperi Geneza Europei și în același timp oportunitatea de a avea primul loc de muncă virtual plătit 100% din pasiunea lor: jocul. Obiectiv: 100000 de utilizatori în primii 3 ani de la lansarea conceptului P2E.

Conceptul de a aduce turiștii europeni are la bază dezvoltarea unui joc P2E (play to earn) în care acești urieși sunt transformați în personaje, astfel încât în viitorul apropiat să existe posibilitatea de a accesa pachete de turism reale în Vârful Cândet din Aninoasa – Valea Hiperboreei (Valea JIULUI), Hunedoara, de către pasionații din industria de gaming.

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 8500 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el, altfel o să rămână singur în necunoscut.

1 miliard € / turism internațional

Asia, America de Nord, Australia și Noua Zeelandă. Practic, prognoza financiară depășește un miliard de euro pe termen lung și totul de-acum este creat, autostrada, cum plastic am denumit, este creată deja pentru viitor, noi, având deja listarea efectuată pe bursă.

Pentru a putea scala mai ușor modelul în viitorul apropiat Agenția de Turism Vikingul Săltăreț aduce primul grup de turiști pe traseul titanilor (12-16 august 2023) astfel încât ulterior evenimentului să putem să ne așezăm la masă cu un tour operator național urmând că în etapa 2 (colecțiile de NFT-uri 2-8) obiectivul principal al conceptului Ținutul Titanilor devine turismul internațional profilat spre piețele cu putere ridicată de cumpărare: Asia, America de Nord, Australia și Noua Zeelandă.

1 miliard € Due Diligence model de afaceri.
> 3 miliarde de € infuzie de capital în Valea JIULUI.
> 10 miliarde de € infuzie de capital în HUNEDOARA.
+ 40 miliarde de € anual incoming ROMANIA / Blue Ocean Strategy.

Având o documentare istorică solidă în spate, cu niște personaje dezvoltate pe baza sfincșilor cvasi-necunoscuți din Valea JIULUI, dar la fel de impresionanți ca Sfinxul din Bucegi, corelată cu toate eforturile noastre din ultimii ani care au mers până la 🐉 dezvoltarea circuitelor spre uriesi și spre digitalizarea Văii JIULUI 🔥 am creat de fapt toată infrastructura necesară pentru a pune bazele unei lumi virtuale (MultiversX) dublată de aceeași lume, de data asta în viața reală, Stațiunea PHARANX (turism internațional).

DAO 🥊 Ce facem cu fondurile strânse prin colecția de NFT Ordinul Dragonilor?

DA0 Decentralized Autonomous Organization. În ultimii ani, tehnologia blockchain a deschis uși către noi posibilități în lumea criptomonedelor. Una dintre inovațiile remarcabile care au apărut odată cu blockchain-ul este conceptul de DAO (Decentralized Autonomous Organization).

Cum funcționează un DAO? DAO-urile sunt contracte inteligente care permit utilizatorilor să propună și să voteze modificările aduse organizației și comunității utilizând un simbol predefinit – numit token de guvernare sau de vot. Ponderea votului unui membru este determinată de numărul de NFTs pe care le dețin.

Contractele inteligente DAO sunt capabile să îndeplinească aproape toate sarcinile pe care un portofel blockchain obișnuit le poate îndeplini, doar într-o manieră descentralizată. Atunci când NFT-urile sunt integrate într-un DAO, utilizatorii care dețin aceste NFT-uri devin membri ai organizației și obțin dreptul de a vota asupra diferitelor aspecte ale proiectului sau comunității respective.

Beneficii acționari 🥊

Setăm prin smart contract în blockchain portofele electronice diferite pentru transparența aferentă comunității Europe Genesys (DAO) precum și pentru evoluția în timp a cotației Europe Genesys în acest ecosistem (crypto) similar burselor clasice / a societăților listate – evoluția cotației acțiunilor.

• 0.0033% VOT DAO / NFT
• discount servicii stațiune
• nopți free Stațiune PHARANX
• acces club Ordinul Dragonilor
• discount Festival RHABON vs STRABON
• Pre-sales preferențial la colecțiile NFT viitoare
• creșterea puterii (%) artefactelor / caracterelor
• discount “Meniu Momârlănesc” (produse tradiționale) livrat la domiciliu.

Obiective 🥊

Flavours of Romania 🍅
Primii fermieri ai lumii 🌾
Tokenomics Ordinul Dragonilor 🐉

25% Joint Venture: Centru achiziții și procesare produse tradiționale, accesorizare facilitate de turism Joint Venture 15000 mp – zonă festival / 48 de micro-evenimente anuale, Stână Momârlănescă, tabere tematice + IAZ + Mini ZOO + Teatru).

• 25% gaming P2E • 12.3% ROI investitori • 10% K1 / festival • 9% echipă marketing & vânzări • 8% retreat dōTERRA™ • 5.7% educație • 5% airdrop comunitate.

Având artefacte (pentru sporul grânelor și depozitarea cerealelor) din culturi / civilizație multimilenare(ă), CUCUTENI, Vădastra, Cârcea, HAMANGIA, Gumelnita 5000 î. Hr., parteneriatul cu Papornița Moșului (comerț cu produse alimentare din gospodării oltenești), precum și rețetele din moși–strămoși a momârlanilor, pentru voi, comunitatea noastră, conceptul EUROPE GENESYS reprezintă calea spre profit garantat.

Proiect prezentat în premieră la “Conferința Destinații Vizionare”, 9 decembrie 2022, Brașov, Hotel Qosmo și la Muzeul de Artă din Craiova, Centrul Brâncuși, Simpozionul “OBÂRȘIA NEAMULUI ROMÂNESC”, 25 martie 2023.

Calea spre victorie ⚔️

🥊 Calea spre victorie este unirea dintre trupul, mintea ✏️ şi spiritul GETÆ ⚔️ 🏹 Alocăm 10% din Cifra de Afaceri Europe GENESYS spre școala de luptă GETÆ Alin Panaite (K1 / Zona Festival) și ne propunem un titlu mondial în 2025 / 2026.

Prin franciza Panaite la nivel național avem intenția să multiplicăm același lup al geto dacilor și să creăm o bază de selecție a celor mai buni sportivi, pe care maestrul să îi antreneze în Uricani și prin care să aducă un titlu mondial României în 2026 prin sportivii antrenati aici în Valea Jiului.

✨ Reputație, aurul digital ₿ (eGOLD vs EGLD) Imaginează-ți o piramidă unde fundația ei este construită pe o bază numită reputație! Practic, pentru comunitatea ELROND stabilitatea investițiilor efectuate (în MultiversX) o să fie definită (în viitor) de diversitatea proiectelor lansate în rețea iar dacă discutăm despre expansiune globală, strategia nu se poate realiza fără reputația ADN-ului MULTIVERSX, ADN-ul neamului românesc, peste 6000 de ani de istorie a aurului, singura țară din Europa care are propria istorie gravată în AUR autohton.

✏️ Dezvoltăm ONG-ul / Fundația GENESYS și avem ca obiectiv principal educația generațiilor următoare. Ne propunem să continuăm seria evenimentelor GENESYS în toate orașele mari din România finalizând obiectivul nostru cu dezvoltarea dezvoltarea în cadrul facilității de turism partenere a spațiului alocat Muzeului BIRTA – colecțiile temporare, pentru că pasiunea dânsului trebuie să rămână moștenire generațiilor următoare.

🔊 Festival anual RHABON vs STRABON. În modelul nostru de afaceri avem inclus un festival anual și 48 de micro-evenimente anuale. Conceptul de festival este unic 💪 3 zile, 24 din 24, 3 locații diferite. Delimitarea stațiunii de zona festivalului (JOINT VENTURE) este absolut necesară pentru returnarea, în timp real, a investițiilor realizate de persoanele fizice, prin intermediul industriei blockchain / crypto / tehnologie NFT.

✨ EuropeX ™ Casa de Licitații EuropeX ™ În modelul de afaceri EUROPE GENESYS vom dezvolta o casă de licitații internațională pentru a susține meșteșugarii autohtoni prin creșterea valorii produsului lor final din simpla asociere cu ADN-ul neamului, sintetizând, Casa de licitații EuropeX™.

🇧🇬 🇲🇰 🇦🇱 🇺🇦 🇷🇸 🇲🇩 🇷🇴
4 francize în România ⬆️
& 6 în Europa 1 miliard €

Primii posesori de NFT-uri Europe Genesys 🐉 10000 – colecția 1 Ordinul Dragonilor 🐉 intră în clubul offline ORDINUL DRAGONILOR – acces prin care intră de fapt în procesul de descentralizare DAO intern.

Suport dezvoltare afacere proprie în ecosistemul Europe Genesys. Discount preferențial achiziție francize Europe Genesys, discount preferențial achiziție terenuri virtuale & discount prefențial în Casa de Licitații EuropeX ™.

Încasările aferente colecțiilor în limba engleză 3-8 alocate pentru scalarea modelului de afaceri la nivel european / terenuri virtuale – gaming P2E.

14 ani de investiții, 13 capabilități strategice & 3 platforme de comunicare. Descoperă 🇷🇴 Vechea Europă împreună cu noi! De 14 ani investim pentru siguranța investiției tale!

Descoperă prima cultură europeană care a depășit pragul de la cultură spre civilizație & povestea primilor fermieri ai lumii 🌾 povestea pelasgilor: România 🇷🇴 Multimilenară ₿ Devino & TU acționar ₿ în ADN-ul strămoșilor tăi!

• educăm generațiile următoare 📚
• încurajăm echilibrul între trup și spirit
• dezvoltăm reputația MultiversX / EGLD
• dezvoltăm producătorii locali 🍅 🌾
• susținem meșteșugarii și artizanii locali
• promovăm culturile neolitice din Vechea Europă

🐉 ⬆️ 4 EGLD ⬆️ ✖ 17.09.2023
🐉 ↕️ 3 EGLD ↕️ ✖ 17.07.2023
🐉 ⬆️ 2.5 EGLD ⬆️ ✖ 17.06.2023

Public Listing 🐉 România 🇷🇴 Multimilenară ₿